onsdag 16 februari 2011

Totoro och Ponyo

Moshi moshi!





Idag harjag fått två animes till Österrike resan!<3 Totoro<3<3<3 Jag har sett den innan men jag bara älskar den! Ett riktigt mästerverk! Jag fick också  Ponyo jag har aldig sett den . Sen fick jag två andra filmer^^ Jag måste duscha nu^^ Har varit på BodyStep med Kurara!


Totoro!

Ponyo! Ska bli spännande att se ^_~



//Mangaloppan

8 kommentarer:

  1. svar: Bodyline är väldigt billiga om man jämnför med andra 'lolitamärken', sen är Bodyline kanske inte riktigt samma höga kvalite som exempelvis Metamorphose eller Angelic Pretty, men de har fortfarande en del riktigt fina grejer! Talking clothes säljer ju mycket samma saker som Bodyline (jag antar att de köper sina saker från Bodyline..), i alla fall när det gäller lolita, men för MYCKET högre priser.

    Ett exempel är den här kjolen http://www.talkingclothes.se/se/japansk-lolita/lolita-kjolar/apple-lolita-kjol.html Den kostar 749 kr hos talking clothes men bara $25, det vill säga 160 kr(!!!) hos Bodyline. Inte ens med frakten (ca 130 kr för DHL) och tullavgiften så kommer den upp i samma pris som talking clothes säljer den för!

    um, världens längsta kommentar ^^;; Ska sluta nu. Men om du undrar något så är det bara att fråga :)

    SvaraRadera
  2. svar: oj i skolan :O vilken lyx :D ååh så gott ^^ <3

    kramar<3
    /kokorochan

    SvaraRadera
  3. Var med och tävla om ett smycke på min blogg:

    http://konomakun.blogg.se/2011/february/tavling-vinn-ett-halsband.html#comment

    SvaraRadera
  4. svar: Ja, det kan jag hålla med om. Jag antar att det kan vara att Bodyline har så mycket saker på sin sida, så det tar lite extra tid att ladda. Jag tycker att deras shoppingsystem är lite rörigt också, men det fungerar ju när man kommer på hur man ska göra. Kan också tycka att det är lite synd att de har så mycket saker, det gör det lite svårt att hitta de där grejerna man verkligen gillar och vill köpa.

    SvaraRadera
  5. Ponyo är typ lika söt som totoro ^^

    SvaraRadera
  6. Jag älskar hayao Miyazaki! har du sett det levande slottet? :D

    SvaraRadera
  7. Har inte sett ponyo,bara spirited away och levande slottet TT__TT

    SvaraRadera