tisdag 15 februari 2011

Eye shopping

Moshi moshi!!!!


I den här kategorin hamnar alla saker jag skulle vilja köpa någon gång.
 Alltså ögon shopping!^^





En sweetlolita kjol från: TALKINGCLOTHES.SE

4 kommentarer:

  1. Jättesöt kjol ^__^ Men usch talkning clothes, gillar verkligen inte dem :( De har så löjliga priser XD

    svar: Tack, hihi ^^ Jag tyckte också att den var jättesöt. jag borde få hem den idag <3 Haha, jag önskar att jag hade råd med MER lolitakläder :p Bodyline har väldigt bra priser tycker jag, och man kan hitta många fina grejer hos dem! (talking clothes beställer mycket av sina lolitasaker från Bodyline)

    Vad roligt :) När är det konventet? Hoppas du kan hitta någonting fint där som inte är alltför dyrt :)

    SvaraRadera
  2. svar: det finns inget där än, har bara fotat sakerna :) ska försöka hinna lägga upp lite i helgen ^^

    kramar<3
    /kokorochan

    SvaraRadera
  3. Vadå dyrt? Den kjolen kostar ju bara 599 kr inte dyrt för lolita i Sverige. Jag gillar den här: http://www.talkingclothes.se/se/japansk-lolita/lolita-kjolar/kawaii-lolita-kjol.html Den kostar också bara 599 kr.

    Visst är det billigare på bodyline men då måste man ju beställa från utlandet med dyr frakt och tull. Samma kjol skulle kosta 399 kr om jag köpte från bodyline så 200 kr mer är knappast mycket för att slippa allt importkrångel. Det är heller inte speciellt mycket vinst för Talkingclothes, jag menar dom betar ju skatt också det gör ju inte vi som beställer som privatperson. Sedan finns det många yngre som inte har möjlighet att beställa från utlandet, min lillasyster är 13 och mamma gillar inte att importera så de beställer från Talkingclothes och min lilla syster blir jätteglad varje gång och mamma slipper oroa sig. Jag tycker det är fantastiskt att japanskt mode börjat bli tillgängligt i Sverige. /Sugoiina

    SvaraRadera